İlk olarak tavuklarımızı derin bir tencere içinde, ağzını kapatarak haşlamaya bırakalım, tavuklar haşlanırken, mantarları incecik incecik dilimleyip, ayrı bir tencerede haşlamak üzere bırakalım, mantarlar da haşlanırken sosunu hazırlayalım, sarımsaklarımızı soyup dövelim, derin bir kabın içine
yoğurdu, mayonezi, dövdüğümüz sarımsakları, dövülmüş cevizleri, tuzu ve karabiberi ilave edip iyice karıştıralım, bu arada haşlanmış olan tavuklarımızı ve mantarları ocaktan alıp soğuması için bir kenara bırakalım, iyice soğuduktan sonra mantarların suyunu iyice süzdürüp derin bir kapta hazırlamış olduğumuz sosun içine ilave edelim, tavuklarımızı ise iyice soğuduktan sonra incecik incecik didelim, tavukları da sosun içine ilave ederek iyice karıştıralım, iyice karıştırdıktan sonra servis tabağına alabilirsiniz, servis ederken üzerini bir dal maydanozla da süsleyebilirsiniz.
Afiyet Olsun.